وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

پزشکیان: با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه‌ایم

پزشکیان: با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه‌ایم مسعود پزشکیان گفت: آن چیزی که امروز با آن مواجه هستیم، جنگ تمام عیار اقتصادی است. جنگ نظامی چیزی نیست که ما از آن بترسیم و آنان هم نمی‌توانند در این روند ما را زمین گیر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۲۶۲۰۸۲

 به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز (دوشنبه ۱۴ آبان ماه) در آئین تجلیل از فعالان طرح جهش تولید در دیم‌زارها، گفت: اعتباری که در مجلس برای گندم در نظر گرفته شده بود مقداری نبود که باید به این بخش تخصیص داده شود و یکسری مشکلات ریالی و پولی نیز داشتیم که با همکاری خوبی که شکل گرفت و با اذنی که از مقام معظم رهبری گرفتیم، توانستیم پرداخت‌ها را انجام دهیم و قدم خوبی بود.

 

وی ادامه داد: ما تلاش می‌کنیم تا مشکلی پیش نیاید و تلاش می‌کنیم که مردم از سیستم اداری ما رضایت داشته باشند و ما مشکلی در ارائه خدمت نداشته باشیم. در هر جلسه‌ای با که با وزرا در دولت داریم، بحثی را همواره تکرار می‌کنیم مبنی بر اینکه هدف ما جلب رضایت مشتری است و ما تلاش می‌کنیم تا جایی که توان ماست، رضایت مردم را تأمین کنیم.

 

رئیس جمهور ادامه داد: آن چیزی که امروز با آن مواجه هستیم، جنگ تمام عیار اقتصادی است. جنگ نظامی چیزی نیست که ما از آن بترسیم و آنان هم نمی‌توانند در این روند ما را زمین گیر کنند. آن چیزی که می‌تواند ما را زمین گیر کند، وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم است و باید در این جنگ بتوانیم مشت محکمی به دشمن بزنیم. این مشت محکم را در بحث گندم و کشاورزی زدیم و ما باید از آن پشتیبانی کنیم.

 

رئیس جمهور گفت: آیا برازنده است از آب و خاک این گونه که استفاده می‌کنیم، استفاده شود؟ ما باید بتوانیم بهترین کار را در دیم، آب، خاک، دام، کشاورزی و مدیریت انجام دهیم و راه طولانی تا رسیدن به آنجا داریم و این آن چیزی است که باید به دنبال آن برویم. ما باید بهترین کار را انجام دهیم نه بیشترین کار را و این انتخاب است که جهت‌گیری ما را روشن می‌کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار